Svar på spørsmåls runde

Tusen takk for mange gode spørsmål, e fikk mange flere enn e trodde og det syns e va kjekt.

E har sett at andre bloggera laga et eget innlegg med spørsmål og svar og kem dem e fra, så det tenkte e også at e skulle gjør:

Spørsmål: fra Bjarne

Hvorfor lukter tisset honnykorn?

Svar: E e u sikker på koffor det lukta honnykorn når man har spist det, men det e sikkert fordi at kroppen ikke klare å kvitte se me nokken stoff så dem blir med i tisse og derfor lukta det. Om du lure på koffor det lukta det når e la det ut på snapen min kjartanhessen, så va det fordi at da hadde e spist det til frokost.

 

Spørsmål: fra http://crohnsglede.blogg.no

Hva er din drøm/ditt mål?

Svar: Drømmen e nok å vær i en fighter figtht eller en jager flykamp med en Nighthawk, kanskje i en krig, men det e jo heller ikkje nokke e vil det skal bli egentlig så det e jo bare en film drøm på en måte. Målet mitt e å komme me opp i lufta, og kunne styre mitt eget jagerfly, samme ka type, og samme korsen. Om det e med nokken som eie et fly privat eller om det e militært.

 

Spørsmål: fra Linda

Har du triks for å ikke bli fylle syk?


Har du kjæreste?

Hva er favorittflyet ditt?


Svar: Kjekt med flere spørsmål, e svara gjerne på mange. E blir egentlig ikkje så fylle sjuk sjøl, så der har e ingen triks. Drikke vann åsså ikkje legge de me en gang du kommer hjem, for da går alt rundt som om man skulle tatt flere spins/stalls i et fly.

E har ikkje kjærest, men e håpa at e kan få det snart. Eller e har iallfall lyst på. E må bare bli kjent med flere jente, også lika e å bli godt kjent med dem først.

Favorittflye mitt e F-117 nighthawk. Det ser jækla kult ut, men e tror det e vanskelig å fly.

 

Spørsmål: fra Magne:

Skal på hyttetur med mudern og nye typen...

Det er tynne vegger der og jeg vil ikke høre at de har sex...

Jeg lurer på om du har noe musikktips til meg så jeg kan høre på når jeg skal legge meg, så jeg slipper å høre at de puler.. for jeg tror de kommer til å pule. Jeg har hørt det før og syns det er ekkelt..

Hva kan jeg gjøre for å slippe å høre det.. burde jeg si ifra? Det tør jeg ikke.

Har du hørt foreldrene dine ha sex før?


Svar: E e veldig glad i hammerfall, Nightwish og Iron Maiden, og e vil tro at om du har høyt nok på volum der så høre du ingenting. E høre iallfall ikkje når mudern ropa på me og sånne ting. E syns kanskje åsså at du burde si fra at du høre dem og at du syns det e litt ekkelt. E har ikkje en pappa, så e har aldri hørt det dem ha sex nei. E tror ikkje mudern har det lenger heller skal e vær heilt ærlig.

 

Spørsmål: Fra Bodil:

Bor du med mammaen din?

Svar: Ja e bor med mudern hjemme i huse vårt i Steinvågen, akkurat no. E skal flytte ut når e får me jobb, men e finne bare ingenting e lika eller så passa ikkje e for jobben. E håpe at e skal komme me inn i militære men e har ikkje hørt nokke fra dem.

 

Spørsmål: Fra Bjørn-Erik:

Liker du biler? Hva er din favoritt? Hvilken bil har du?

Svar: E lika litt bila, men ikkje sånn veldig mye. Favoritt bilen min må vær bat mobile, om man kan velge den. Den har så sjukt mange kule ting man kan gjør med! Lamborgini Diablo, i knall rød ser jævla kul ut. Tenk å bare kjøre gjennom flamma med den eller nokke, det må vær rått!

 

Spørsmål: Fra Olai:

Hvilket flyselskap liker du best av SAS og Norwegian?

Svar: E syns SAS e best, fordi dem har holdt på lengst og da tror e dem kan mest. Pluss at man må jo kjøpe masse ekstra om man skal få det samme som på en fly tur med SAS med Norwegian.

 

Spørsmål: fra gardengamer.blogg.no

Jeg skal ned å trene nå. Jobber med brystmuskulaturen min for øyeblikket. Har du noen treningstips?

Svar: E har ikkje trent så mye styrke å sånn på trening studio, men e har holdt på med litt forskjellig kamp sport åsså vet e litt korsen pilota trene.

Der trene dem og tar så mange arm hevninga dem klare på 2 minutt, også har dem 30 sek pause, også tar dem så mange dem klare igjen, og det gjør dem i 5 runde.

 

Spørsmål: Fra sparing.blogg.no

Hva liker du best med å blogge så langt? Hvor nærme vil du si jagerpilotdrømmen din er pr i dag? (Kjempespennende btw) Hvor i Europa ville du helst dratt på ferie? Hva er din beste konsertopplevelse?

Svar: E lika best det å få delt litt tanka, men åsså det å automatisk måtte lese andre sine som e sikkert ikkje hadde gjort viss e ikkje blogga. E vil si den e nærmere no enn før, siden e har blitt over 20 år å sånne ting. E ville reist til Polen, for å se på ruina av tyske fly og sånne ting under 2. verdenskrig. Den beste konsert opplevelsen må vær Iron Maiden i Bergen for to år siden i lag med to venna av me. E va heilt hes i stemma dagen etter!

 

Da tror e e skal ha svart alle, og e syns det va kjekt med spørsmål og håpe at e ga nokken gode svar.

No skal e ut å nyte sola i verdens vakreste by, og kanskje e skal ha me en soft is på jafs kiosken på broa!

 

Én kommentar

rune

27.04.2016 kl.10:30

Savner deg i bloggverden kjartan

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits