Dating ser vanskelig ut!

Ho har vel rett ho dama her som va med på sjekker'n man må vel bare kaste se ut i det!

Satt å så programmet på sjekker'n i ste på NRK3 tror e det va, og det fikk me til å få en litt dårligere dag, men samtidig ikkje.

E har hatt en nydelig dag og har vært ute nesten heile tia for det har vært vår

Vær i Ålesund, men litt vind gjor at det va litt kaldt.

Men tilbake til dating programmet, så handla det om mange forskjellige menn og dame i England som går på en resturang og spise mat. Det virka som der e utrolig mange uskrevne regla, for Ka man kan gjør og ikkje. Han eine for eksempel sa at daten Hanna så ut som ho likte dessert, og plutselig betydde det at han meinte ho va feit? E skjønnakje. Plutselig blei stemninga snudd fra god til dårlig, for den Lille kommentaren der som ho hadde mis tolka.

Andre så ut til å få det veldig godt til. Han ene va faktisk modell, men drømte om å bli pilot sånn som me! Han hadde tatt fly tima siden han va 12 år og tok fly setfikat når han va 17, så han kunne faktisk fly. Det syns ho dama va kjempe spennende og det likte ho veldig godt så dei skulle på en date nr 2.

Men så va det ditte med det fysiske da, som e syns e jævla rart etter bare en gang. Nokken klemma bare, andre kyssa. Og ho eine ho lurte på om ho kunne sitte nærmere han fyren. E personlig har jo fått høre at e kan vær litt nært og at det kan bli ubehagelig, men det va det tydligvis ikkje her.

Så e skjønna ikkje ditta heilt, og grua og gleda me til min første date.

Ka syns du om dating? Har du vært på mange? Ka prata man om? Kom gjerne med tips!

Han har jo på se skjorte, så det spilla vel ingen rolle?

Ka skal man prate om da?

2 kommentarer

Finn

10.04.2016 kl.23:15

Hei Kjartan!

Takk for et fantastisk og relevant innlegg!

Har nesten ikke vært noe ute på dating og slikt med damer selv. Syns det er steika skummelt, og er kjempe redd for å bli avvist og at de skal syns jeg er stygg. Har hatt one night stand 3 ganger og vært på en og en halv date. En på kino og resturant... og andre gangen var bare en gåtur og vet ikke om det regnes... syns det er steika skummelt å kysse edru og tør bare å prøve i fylla, men da må jeg som regel drikke meg opp og spyr ofte istedet...

Håper du finner ut av det kompis. Er ikke gøy å være redd.

Kjartan Hessen

11.04.2016 kl.12:37

Finn: Ja, det e nettopp disse tankane e åsså har! E har sett på sånne program og gå tur tror e kan kalles en date ja. Å kysse syns ikkje e e så skummelt men e har lyst å kjenne jenta godt før e gjør sånne ting. E håpe åsså at e finne ut av det, og håpe at du åsså gjør det!

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits