Oppe i fly tårnet og dagens antrekk!

E har hatt en heilt utrolig dag! E fikk i bursdags gave med beste kompisen min Anton at han ordna en tur opp i fly tårnet på Vigra lufthavn uttafor Ålesund! Kjæresten Hanna har en pappa som jobba i avinor og dirigera passasjer flya, og han gjor sånn at e fikk lov å se på flyet som gikk til Oslo klokka 4! E fikk ikkje lov å ha me me mobilen for å ta bilde fordi den har sender og kan dermed påvirke fly trafikken, men det va veldig kult å sjå alt som skjedde på innsida når et fly tok av. E har jo sett det fra flyplassen før, men ikkje liksom med alle dei grønne og gule knappane og spakane som måtte drages i og sånn!

Her e et bilde NRK har tatt og sånn ser det ut i fly tårnet på Vigra lufthavn.

En Anna ting e syns har vært bra i dag e at e fikk litt tilbake meldinga på det forrige innlegge mitt, nokke som vise at bloggera ikkje e så selv opptatt som han som ikkje har svart me enda skreiv på sin blogg. Men e tror også at vi kan bli enda flinkere å kommentere til hverandre!

No e det snart Hotel Cæsar som e skal se la med mudern som har kjøpt lollipop fordi det e tilbud på bunnpris på Is så det e no et lite tips. Åsså e det paradise seinere, der folk sir han Carl Aksel ryke dinne uka og ho Sandra neste men det kan jo ingen vite for det har ikkje gått på tv-en enda og e har Viaplay sjøl og der e det ingen ting. Så e mistenke at nokken smugla ut informasjon fra hotellet eller nokken av deltagerane lække, og det tror e e dumt for e har hørt fra en fra Ålesund som va med at det kan man få ei jækla kraftig bot for!

Her e iallfall det e hadde på me i dag, forma som et jagerfly nesten iallfall men blei litt vanskelig når e hadde så mye:

Jakke, WEMOTO

Pilot genser, Adidas

Piquet, Matinique

Jeans, Junk De Lux

Sko, Nelly (tror e, fikk dei i gave)

#kjartanhessen #jagerblogg #fly #tårn #guttemote #mote #mote #mote

4 kommentarer

Kristin/Sparing

08.04.2016 kl.11:27

Tror du har den kuleste måten å presentere antrekk på jeg har sett her inne :) Tøft og fantasifullt!

Kjartan Hessen

08.04.2016 kl.11:41

Kristin/Sparing: Tusen takk for det e laga dei til som jagerfly. Kult om du vil stille me et spørsmål i den siste innlegge mitt!

Olai

08.04.2016 kl.18:59

Hvilket flyselskap liker du best av SAS og Norwegian?

Kjartan Hessen

09.04.2016 kl.10:24

Olai: takk for godt spørsmål! E skal tenke på de, og svare på et Anna eget innlegg.

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits