Mindre om oss sjøl og mer om andre!

Vis alle på blogg.no at du har god folke skikk og har lyst å lære av andre. 
 

I går leste e et blogg innlegg på en blogg om at alle som har blogg bare e selv opptatt og at det e derfor ingen kommentera andre sine innlegg, fordi dem følge bare med på sine egne.

E syns det e litt domt at han som skreiv det innlegget som e kommenterte på, ikkje har svart, men kanskje han bare hadde lagt se når e kommenterte. E så jo Paradise hotell i går så det blei ganske seint før e la me.

E fikk ingen svar på det e lurte på i mitt blogg innlegg i går heller, så det va ikkje så kjekt. E spør jo fordi e lure og vil ha svare, og nokken kan nok svare.

Når e starta å blogge, så syns e at e blei tatt veldig godt i mot og at det virka som at folk va veldig inkluderende her inne. E sir som han andre, at det e litt vanskelig å blogge når man føle man bare gjør det for se sjøl. For e for min del gjør det i hvert fall kanskje for å inspirere andre og dele mine tanka, og kanskje få tilbake meldinge på mine tanka. Kanskje nokken har samme drømmen? Eller lignende, og kan hjelpe me på veien?

Sjøl så både lese og kommentera andre sine blogga, fordi e syns det e kjekt å se ka andre holder på me. E blir litt lei me når e ikkje får kommentara og svar tilbake, for e lika jo å få tilbake meldinge sjøl, også lure e alltid på om e har gjort nokke galt. Sånn har det alltid vært. Når e ikkje får høre nokke tilbake, da tror e at det e nokke gale me me eller det e har skreve.

E får faktisk flere tilbake meldinge og nye venna på Snapchaten min kjartanhessen enn e får her, og det e jo litt rart siden det e så mange som blogga.

Å e meina ikkje ditte som syting! E har bare lyst å mot bevise han som blogga litt surt om det i går, at folk virkelig e nysgjerrig på ka andre skrive her inne!

E det så farlig å legge igjen en kommentar uansett ka den handla om?,

Håpe du som lese ditte vil gjør det no, så vi får hvist at ditte e et inkluderende samfunn, der ikkje alt bare handla om se sjøl!

8 kommentarer

Kristin/Sparing

07.04.2016 kl.12:21

Hei :) Her tror jeg du er inne på noe vesentlig. Det opprettes mange nye blogger hver eneste dag, men hvis en ser på de samme bloggene etter 6 måneder, er det kanskje ikke så stor andel som fortsatt er aktive? Jeg tror det har litt med responsraten å gjøre. Den største forskjellen på blogg og de andre sosiale mediene mine, er nettopp responsen. I starten syntes jeg det var veldig uvant. Spesielt når en selv har skrevet noe en er kjempefornøyd med, og relativt mange leser, men ingen legger igjen et eneste spor. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg kommenterer alt, alltid, til det er bloggene for mange og tiden for knapp, men jeg tror det er viktig at man kommenterer et eller annet hos de bloggene man liker med jevne mellomrom, om ikke annet så for å vise at man leser. For det å skrive ut i vakuum er lite tilfredsstillende i lengden.

Kjartan Hessen

07.04.2016 kl.17:25

Kristin/Sparing: ja det e nettop det. Men e tenke også at det e mer motivasjon i å bare kommentere kort åsså, enn å ikkje kommentere i det heile tatt. E tar iallfall det du skrive som om at du e innom min blogg gjevnlig, og det syns e e kjempe bra. E syns din blogg også e god!

Bodil

07.04.2016 kl.12:34

Hei! Synst du skriver veldig bra, og det er første gang jeg kommenterer, selv om jeg har lest alle inleggene.. Har ikke tenkt åver at det er viktig, men det er jo det selfølgelig!:) kansje jeg kunne vert jagerpilotkone.blogg.no?<3

Kjartan Hessen

07.04.2016 kl.17:27

Bodil: Tusen takk ffor hyggelig tilbake melding. Ja e syns det e viktig at vi støtta hverandre. E du gift med en jagerflyger?

rune

07.04.2016 kl.17:02

Hei Kjartan, alltid fint å lese om det du tar opp. Du har en fast leser i meg

Mvh Rune

Kjartan Hessen

07.04.2016 kl.17:28

rune: Kjempe kjekt å høre Rune. Hyggelig at du legge igjen litt tog spor også du som e så glad i tog.

crohnsglede

07.04.2016 kl.17:41

Jeg satt så pris på din kommentar på min blogg for noen dager siden. Å jeg kommenterer gladelig tilbake. Om jeg får følge deg syntes jeg det er stas og.

Kjartan Hessen

07.04.2016 kl.18:21

crohnsglede: det va kjekt å høre, e syns det e viktig å gi støtte og motiverende ord der vi kan til hverandre. Følge de gjerne tilbake e, så kam vi vær venna her inne.

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits