Flyge bilen e nærmere enn man tror og dagens antrekk!

Svimmel og kaldt, varmt, kaldt varmt og hode pine e det som har prega dagen min, men no begynne e å bli en del bedre. E tror det viktigste, men også det vanskeligste når man enten har hatt mat forgifting eller e sjuk e å huske å spise så kroppen kan fighte mot bakteriane inni kroppen. Det har e forresten alltid hatt lyst å se. En knall hard kamp mellom dei gode bakteriane og dei onde. Det e sikkert veldig intenct og fascinerende.

Mens e har vært sjuk har e lest litt i nokke som hete Aftenposten Vitenskap som e et magasin man kan kjøpe om man e nysjerrig på fremtiden - nokke e e. E hørte om det på Radio P4 første gang i går åsså fikk e me me mudern på at vi skulle abbonere på det i dag, så da kunne e lese på nette om det.

Det e heilt sjukt å tenke på at flyge bilen faktisk e rett rundt hjørnet! Det e flere som forska på den, men et selskap fra slovakia som hete Aeromobil som e har lest mer om på andre nettside også sir at dei tror dei kan vær ferdig om ca ET år. Tenk da! Da kan man sikkert ha vanlig setfikat for å kjøre bilen oppi lufta. For den kan brukes som vanlig bil i opp til 160 km/t, men 200 km/t om man bruka den i lufta. 

Målet til Aeromobil e å revolusjonere kordan vi bruka trafikken. Det e mye kø og trafikk i flere store bya, og i 3-4 tida her i Steinvågen så står det bom stilt i biltrafikken åsså. Flyge bilen skal også kunne ha autopilot og vær utstyrt med fallskjerma om det skulle oppstå nøds situasjona.

E vil tro den blir steike dyr da, og at e ikkje har råd til en sånn på mange år. Men, om e ikkje skulle klare å fulfløre drømmen min om å bli jagerflyger, så e jo ditte en liten trøst da. Fy faen, det ser jo heilt rått ut!

 

trykke på bilde så får du se kanskje nokke av det råeste du har sett nokken gang!
 
Kunne du tenkt de å kjøre dinne?
 

Legge også me til slutt ka e hadde på me i dag:

SONY DSC

Genser i cashmir, Dressmann
Mønstra skjorte, Emerica
Jeans, Zara
Sko, Swims


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits