Sjekk dato stempling og aldri mer bacon pølse!

Dinne får ikkje stemma mi i pølse valget, og e kommer aldri til å spise den igjen.

 

I dagtidlig va e klar for å starte det vanlige live mitt, men så plutselig skar det se. E har vært dårlig i heile dag, og e trodde lenge det va Osloturen som hadde siste stopp og måtte ut.

E har aldri spesiellt pysete på å spise mat som har gått ut på dato, fordi e e har tenkt sånn ka me astronauta? eller om man tar en lang jagerflytur? Da må man spise det man har, så e har på en måte forberett me litt på det da. Men det skal ikkje e gjør lenger. E skal iallfall se på datoen her etter, for e spiste ei bacon pølse og egg og skive til frokost. Tenkte kanskje først det va egget, men det kan vær utgått i flere måneda før det e u spiselig leste e her.

Pølsa va dartert 12 mars. Og det begynne no å bli ei stund sia. E kjenne e blir jækla dårlig av å skrive ditte faktisk. For e fikk ei mild mat forgiftning sa mudern.

E gikk uggen heile dagen og har hatt lite energi. Egentlig bare lagt nesten. E syns det e utrolig synd i me når e e sjuk, for det ekje nokke kjekt. E visste at viss e putta fingeren bak i halsen så kom e til å spy, men det haata e, men e gjor det til slutt.

No e e bedre og mudern va drit snill som gikk på butikken for me og kjøpte ostepop! Men e e fortsatt slapp, og får ikkje skreve om det e hadde tenkt å skrive om.

Korsen fungera du når du e sjuk?
 

 


$sjukdom #kjartanhessen #jagerblogg #bacon #pølse #aldri #mer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits