Dagens antrekk på hjem reise fra Oslo!Ditte e dagens antrekk, og e gleda me til å kunne bruke dei andre klærna mine no når e e hjemme igjen


Jakke, Han kjøbenhavn
Genser, NN 07
Belte, Anerkjendt
Bukse, H&M
Sokka, Raised By Wolves

E giddakje å ta bilde av dei eineste skoa e har her i Oslo så e tok heiller sokkane som e syns e tøffe.


E e heilt tappa for energi, og e litt sur også, for e sov heile turen hjem på flyet så e fikk ikkje nyte det litt en gang. Va ikkje våken verken på take off eller landing.Men e fikk heldigvis tatt et bilde av flye når vi hadde landa på Ålesund lufthavn, Vigra. 


Her e et bilde e tok av ei øl e drakk som e syns blei ganske kult. E skal ikkje drikke øl på ei stund no iallefall!


Om e skal tenke over dei dagane e har hatt i Oslo no, så e det første orde som dukka opp det e tungt. E syns det e imponerende ditta rocke stjerne live han Trond leve, og e e veldig glad for at e fikk vær me på det, men det e ikkje heilt me, og e gleda me til å bare ha det litt roligere og værla me Kris og Anton og kanskje hoppe litt tranpoline om det blir fint vær. En anna ting e meina me at det va tungt, va at e syns det e så vanskelig å komme se frem og tilbake plassa. E har no reist litt i andre land også, og e skjønna ikkje koffor det skal heite tbane når det e en metro! Og da tror e at tbane e trikk også går alt i surr, men det gikk bedre og bedre for vær dag som gikk. 

E skal skrive interesange innlegg i morra, no vil e bare gå å legge me etter at e har spist opp smørbrøda som mudern hadde laga til me når e kom hjem! I ovnen så dei va skikkelig sprø og god og med sånn fregnekrydder som e kalla det, sånn man også har på pizza.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits