Mindre fine på paradis hotel!Her e et bilde e lånte av TV3 som e fant her på google av alle deltagerane på hotellet.

E gleda me til å komme hjem, og komme tilbake til det vanlige live mitt. E syns det e litt mye som skjer i Oso, men det e jo fordi e e på en måte på ferie her da, og da må jo man finne på ting heile tia. En anna ting e jo at e ikkje får tid til å blogge, og sånn som i går så va det dame vi skulle ut å prøve å finne, og det kalla dem fisking her da. E snakka med ei søt jente som hete Cecilie, men ho måtte gå fordi ho skulle møte nokken vennine så e blei liksom ikkje kjent med ho. 


En anna ting e gleda me til e at i morra e det Paradis hotel igjen, og det syns e e kjekt. På torsdag va det ho Irmelin som rauk ut etter at Mayoo sendte ho ut. E syns at det va dumt at ho for ut, fordi ho va den som va mest lik me sjøl. Ho va litt roligere enn dei andre, og virka veldig fokusert på nokke når ho holdt på med det. E hadde trodd ho skulle slå ho Sandra på bryting da, men der tror e ho glemte å tenke over kor viktig det va så ho tulla det bort. 
Men en ting e syns har blitt veldig bra med programmet e at no vise det at det ikkje bare e dei skikkelig fine jentene som e veldig opptatt av å se bra ut som kan vær på hotellet. Eileen e jo ei sånn dame som har blondt hår og alle guttane syns ho e kjempe pen.

Etter at Irmelin for, så e det Mikela, Sandra, Stine og Nina som e igjen av jentene som virka som ikkje har like mye fokus på det å vær pen da, og det syns e e bra. Samfunnet generelt har blitt så opptatt av utseende, og e trodde at man måtte vær super vakker for å vær me på paradis hotel e, men no ser jo vi på serien at det ikkje e nokke man må.

Håpe at det fortsette slik og vise at der e andre verdia både der inne på hotellet og i samfunnet som e viktig, også håpe e kanskje at det blir litt mindre festing og fokus på alkohol også. 

Ka syns du om jentene på hotellet, og syns du dem drikke for mye?

 

 


#kjartanhessen #jagerblogg #paradishotel #tv3 #samfunn #fokus #utseende

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits