Tvinga til å drikke øl og har på me ditte!

Tellef Råbe va en drit kul konsert. Han laga veldig mye liv og virka som han hadde god sjøl tillit på musikken, og han hadde til og med en sang om flyging. Tror det va flyging on the ground, men det gir jo litt lite meining, for det e jo up in the air men vil liksom!

Han gikk ut til publikum og opp på baren og laga show.

Men e må ærlig innrømme at no e e litt sliten, både fordi e legge me seint men også fordi e må drikke mange øl. Og e sir må, fordi e syns samfunnet faktisk kreve det. Det e ikkje lenge man kan stå på et ute sted eller en konsert uten øl før nokken spør om du skal gå å kjøpe ei ny. Presse for å svare nei e vil ikkje ha mer, eller e har ikkje rå eller andre grunna blir uansett ikkje godtatt. Og det syns e e veldig dumt. Det har blitt nokken dyre daga no i Oslo men heldigvis skjønte sikkert mudern det kom til å bli det så e fikk en del ekstra lommepenga me me.

 

I dag skal vi ut på en familie tur e og søstern og han Trond og onkelungane mine, så det blir koselig. Bare litt dumt at Oslo lekke i dag, for det regna ganske mye. Men det gir me litt følelsen av å vær hjemme også.

Mørkeblå cardigan, Tiger of Sweden

Hvit t-skjorte, WEMOTO

Slim FIT jeans, H&M

Sko som e har lånt av Trond, Nike

Det blei et litt dårlig bilde og ser ut som et fly som mangla ene vingen. Men det føle e at passa i dag, for e e litt skade skutt.

4 kommentarer

Vivian Yuen

02.04.2016 kl.16:21

Hei Kjartan og takk for kommentaren du har lagt igjen hos meg :)

Jagerflyer er ikke et dumt drømmemål, da må du rimelig ha stor terskel med tanke på at du ikke er redd for høyden? :0

Studerer du for tiden?

Kjartan Hessen

03.04.2016 kl.14:25

Vivian Yuen: E har aldri vært redd for høyda, og når e va mindre klatra e alltid opp i dei høyeste trærna for å få følelsen av himmelen og det å kunne fly. Det va ikkje alltid like lurt å hoppe ned, så e har knekt både hånna og ankelen på det.

E studera ikkje, men e må vel gjør det for å bli jagerflyger. E må bare bli heilt klar psykisk først.

Vivian Yuen

03.04.2016 kl.18:33

Mannen min gjorde det samme når han var liten. Han har til og med bygd hytte i trær og jeg har stort sett vært forsiktig/pingle :p

Men det er bra at du ikke har gitt opp med drømmen :)

Kjartan Hessen

03.04.2016 kl.20:48

Vivian Yuen: det hørtes gøyt ut. Drømmen e bare en del av me e rett og slett ikke klare å bli kvitt. Den dagen e e oppe i skyene og styre flye sjøl kommer til å bli den beste dagen i mitt liv!

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits