Konsert og kveldens antrekk!

Pilot jakke, Han kjøbenhavn

Skjorte, Samsøe Samsøe

Brunt belte, Volcom

Chino tweed, Rascals

Sko, Clae

Blei veldig rockete bilde med gitar og sånn men det e fordi han Trond har så mange av dem.


Nokken øl står for tur også blir det konsert med Tellef Raabe.

E får litt kjeft fordi e sitte og blogga så e må skrive kort no dessverre, men gøy at mange likte april snarren e hadde tidligere i dag.

I dag har vi vært på museum og sett på den spennende reisa til Thor Heyerdahl på dei mange balsamflåtene sine. Det fikk me til å tenke på dei reisene e ville tatt om e hadde et jagerfly, eller om e kunne laga me et sånn som han gjor me båtane sine.

Tegne av sol guden va det som va på seilet deira.

Dei fant mange sånne kule statue figura på påske øya.

Også va e på grynerløkka der det va veldig mange med skateboard og long Board. Og så sanne små raske sykla. Der spiste e og søstern på en plass som hete Nighthawk Diner, så det va litt kult da, for Nighthawk va jo den første fly leika e hadde, og den ser jo bare heilt rå ut. E spiste hand Burger og chips og det va godt. Og e huska på å ta bilde før e spiste dinne gangen.

Søstern fikk den sylte agurken for det lika ikkje e så godt men ellers va den god.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits