E gir me på bloggen og har hjem lengsel!

Oslo du e på ingen måte som dinne trygge lille gode byen her her, som man uansett savna kor man e.

Om det e hjem lengsel til byen min som har fått me til å tenke klart, det vetsje e, men e kjenne at det tar så jævli på for me å skulle blogge.

E har tenkt over om e skal kutte ned til et innlegg for dag, men da hadde e fått dårlig samvittighet oven for leserane mine siden e lovte to i utgangspungte. E har merka nokke etter kort tid og e tror det bare e andre bloggera som kan forstå me når e sir at man konstant blogga. Man tenke på det nesten heile tia, å man e liv redd for å glemme det. Det blir litt som å ha en katt man har blitt gla i, og eineste gangen man på en måte kan slappe av e faktisk når man ikkje kan få tilgang til Internett - eller når katten e ute å leika se og man vet den kommer tilbake en eller Anna gang seinere. Så derfor har e bestemt me, sjøl etter kort tid:

E slutta å blogge, og beklaga til alle dei som har fulgt me på reisa. Om e nokken gang oppfylle deømmen skal e skrive et kort og enkelt innlegg om det ......... APRIL SNARR!

Haha, det e første april! E elska april snarra, og e lika godt å blogge også, og få dele tankane mine, så det kommer e ikkje Til å gi me me! Hadde vært kjekt med enda flere kommentara og tilbake meldinge, men det kommer vel etter hvert.

Men en ting som e ikkje tulla me, det e at e har hjem lengsel, for e syns Oslo e så stort.Det har vært kjekt første dagane i Oslo, med fly reisa som det største høydepungtet. Utrolig morsomt å fly og kjenne den på følelsen igjen, det blir på en måte utrolig lenge for me mellom hver gang siden e tenke på det vær eineste dag.

E syns det e litt vanskelig ditte med å komme se frem og tilbake her. E trodde for eksempel at når e skulle gå på t-bana eller trikken, så skulle e gå frem til trikkesjåføren og si kor e skulle også betale han det det kosta, sånn som man gjør på by bussen i Ålesund. Men sånn e det ikkje! E måtte enten kjøpe billett på kiosken, eller ha en spesiel telefon eller nokke som man kunne kjøpe trikke billetta med, så første gangen tok e faktisk trikken uten å betale for det! E va no liv redd for å bli tatt, og e hadde tenkt å si fra viss dem kom at e hadde prøvd, men ikkje fikk det til. Det va så mange tanka som gikk gjennom hode mitt e blei heilt sliten og svett, og e måtte sette me ne på en benk når e kom av trikken uten å ha blitt stoppa. No har søstern kjøpt ei uke med trikk og sånn til me på et sånt kort, litt som et buss kort så det skjønna e me på.

Også fikk e vær me han Trond som spilla i et rocke band men han hadde ikkje konsert i går da på fest og drakk øl. Det va veldig kjekt og vi sang og hadde det kjekt! Man kan se mer av korsen dagane e på Snapchaten min kjartanhessen. 

I dag skal e få vær me på konsert med en som søstern vet ken e, fordi dem nesten e like gamle og gikk på skole samtidig. Han på en Anna skole da men dei gikk samme åre tror e. Han hete Tellef Råbe og det gleda e me til!

E håpe også at e får sett nokken kjendisa, men det e ikkje så mange av dem her på Lillestrøm kor søstern bor. Men i går så e han kristoffer hivvju fra gamen of thrones!! E hadde tenkt å spør om autograf, men e turte ikkje, så e tok bare ditte snik bilde:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits