På indisk resturang i Oslo!

Mat på Ketchup & curry, glemte å ta bilde før mAten sånn som andre bloggera men det skal e huske neste gang.

Anbefala alle som skal til Oslo å spise på Chicken & ketchup i Oslo, der va kjempe god mat og faktisk ganske villig for å vær i en stor by. Det va så billig og e va så sulten at e måtte spise to retta. E spiste en Chicken butter, den va veldig god og ikkje så sterk, Åsså spiste e tandori rett, og den va ganske sterk så e håpe e ikkje blir nokke låk i magen, men enn så lenge går det bra.

Va også i Vigelandsparken og gikk en tur der, men e skjønna ikkje Ka folk syns det e så fint der for. Va morsomt å se han sinnatangen da, som man har sett i andre sammenhenga.

Her e mange skumle folk virka det som, og da tenke e ikkje på hud farge, men folk som ser ut som dei bruka narkotika og folk med mye kjettinga på klærna. Det ser egentlig litt tongt ut å bære rundt på mange av dei klærna.

E tror e hadde passa inn i Oslo egentlig. Det ser ut som folk følle drømmane sine, og også hadde det vært lettere for me å bli jagerflyger her tror e. E drive å lure på om e kan bli det uten å gå i militæret,

Men da må man vel ha veldig mye penga og det har ikkje e.

Bilde fra når e ankom fly plassen i Oslo

4 kommentarer

Garden Gamer

31.03.2016 kl.22:37

Flotte bilder. Hva slags kamera bruker du?

Kjartan Hessen

01.04.2016 kl.12:04

Garden Gamer: tusen takk for det! E bruka et sony kamera a200 tror e det hete. Beklaga seint svar men e e i Oslo.

rune

01.04.2016 kl.00:29

Kos deg i Oslo. Legg ut bilde fra sporveismuseum dersom du skal dit. Syns det er veldig spennende men jeg er ganske glad i tog da

Kjartan Hessen

01.04.2016 kl.12:05

rune: tusen takk Rune! E syns det e litt skummelt og stort her iforhold til hjemme, men det går ganske bra. E skal se om e kommer me på det, og da skal e selvfølgelig ta bilde! Har du sånn stor tog bane i huse ditt?

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits