5 Tips mot fly skrekk og takk for tilbake meldinge!

Dinne utsikta e det mange som frykta, men det e det ingen grunn for, og sjøl elska e den.

 

I morra tidlig skal e ut å fly, fra Ålesund til Oslo for å besøke søstern og han Trond og onkel ungane mine. E gleda me veldig, men e tror at mange glemme å glede se, både til det dem skal finne på på tur, og ikkje minst selve turen - og det e det nesten ingen grunn for.

Her e nokken tips e alltid tenke over før e skal fly:

1. I januar kom det ut at det stastistisk sett har aldri vært så få fly ulykke som i fjor, det kan du lese mer om i VG her

2. Et Boeing 737 fly som e det vanligste passasjerflye, kan komme i flere størrelsa og sånt men det e det vanligste har et vinge spenn fra 28 til nærmere 35 meter og e veldig erodynamisk og stødig i lufta.

3. Sjekk værmeldinge, det kan gjør det tryggere og veldig fin reise - Viss det e meldt dårlig vær kan man tenke at verken regn, lyn eller vind kan skade flye, men det kan bli litt turbulens og at det kan gi utfordringe på landinge men det går som regel bra.

4. PASS OPP FOR FULA! Dem kan komme inn i turbinane, og det kan faktisk skape fly styrt.

5. Snakke me dem man sitte med på flye enten man kjenne dem eller ikkje. Veldig mange har lyst å prate når dem e ute å reise, og da tenke man på andre ting!

Heilt til slutt vil e bare si at e så på et program på TV3 som handla om narkotika, og dei fant ut at pilota og andre fly personell aldri blir testa for narkotika. Og om man ser nokken som kan sjå ut som en terrorist eller kanskje har stor jakke og ser veldig nervøs ut, meld fra til vakt eller politie


GOD FLY TUR!

Okey, da vil e snakke om nokke anna, og rette en stor takk til alle som kommer med tilbake meldinge her inne på bloggen til me. Enten om det e kommentara om klærna mine eller andre gode tips.

E fikk ei melding fra ei som hete Merete om at e måtte ha mer dags lys på outfit bilda mine! Og e syns det funka bra, når e tok bilde en anna plass i dag. 

Rune sa også at det så ut som et fly på måten e hadde lagt dei, og det va bare heilt tilfeldig!! Men e har funne ut at det e sånn e vil legge dei hver gang, og at det skal på en måte bli litt min signatur.

E vil også si en stor takk til Vegard Hanken som holder på å skal lage design til bloggen min, sånn det blir litt større skrift og sånne ting.

Og sist men ikkje nokke mindre viktig for me, e vil gjerne bli kjent me flere her inne på bloggane, for e syns det e mange kjempe kule blogga e lese!


#flyskrekk #fly #info #kjartanhessen #jagerblogg #fellesskap

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits