Dagens outfit og tanka om Internett!

Dagens antrekk:

Litt høyhalsa grå genser, Rascals

Mørke jeans, han København

Fletta belte, usikker på merket men kjøpt på Modo her i Ålesund

Reebook LX8500


ALLER FØRST VIL E BARE SI TUSEN TAKK TIL VEGARD HANKEN FOR DINNE RÅ FEITE LOGOEN E HAR FÅTT! 

Han vil fikse mer etter hvert har han sagt, men han har en del andre oppdrag og ville ikkje bare gjør se halv ferdig. Skal fortelle mer om ka som skjer og om planane me han når designe e heilt ferdig.

 

No vil e prate litt om Internett.

Tenk så mye vi har fått til på grunn av Internett da. Det står i leksikon at egentlig, så skal Internett skrives med stor i. Og det e sikkert fordi det e så viktig og stort for oss.

E kan med handa på hjerte si at det går ikkje en dag der e ikkje bruka Internett. Enten om det e til å søke opp nokken kule jagerfly scene eller oppskrifte til å lage middag eller se på paradise eller nokke Anna. Og se bare her, folk på min alder, kor lite dem forstår av dinne maskina, sjøl om den faktisk ikkje e mer enn ca 20 år.
 

8ucCxtgN6sc
Trykk på bilde så begynne filmen, som e syns e ganske morsom!

 

Det sir litt om kor fort utviklinga går, når vi nesten slite med å henge med. E tørr å påstå at e skulle klart det bedre enn dei der da, som trodde data skjermen va pcen! Men det med isdn og modem, det har e aldri prøvd, bare hørt fra søstern og lest om det. Folk hadde jo blitt heilt umulig å ha me å gjør sikkert om det va sånn i dag, at man måtte vente, og heller ikkje kunne forflytte se me de. Ha det på telefonen for eksempel. E så en utveksling student på TVen som hadde blitt kjent me en innfødt i amerika. Han sa at det va ingen andre enn vi nordmenn som va så opptatt av Wifi, og at når dei kom hjem til han og familien, så va det første spørsmålet Ka passorde til trådløse internretten. Så viktig syns ikkje en gang e at Internett e. E tror e hadde stilt det som kanskje 7-8 spørsmål, for først ville e nok spurt Ka mora heite, og andre ting om kanskje familien eller huset, og så når vi va blitt aleine igjen kanskje Internett. Det va forresten en gutt han fra amerika, sånn at du ikkje tror e meinte den andre typen aleine.

 

Det e mye omdiskutert Ka tid internett faktisk tredde i kraft, for det har vært nokke som har eksistert i jobba og sånt siden tidlig 80-tallet. Men det blei vel først vanlig på 90-tallet en gang, kanskje rundt dei tidene e va født. Samtidig meinte Leif Osvold at Internett kom til å bli en flopp men der tok han jo jævla feil.

 

Det blir spennende å se Ka som skjer fremover, men en ting e faktisk e redd over e at Internett kommer til å bli så mekti at det tar over jorda. Ikkje at vi blir avhengig av bruken, men at nokken på en måte laga nokke som slår feil og som ødelegge i steden for å hjelpe eller fikse.

 

Bruk Internett klokt, og husk å logge av av og til. E syns dinna #offlineoclock eller Ka det va e en genial måte å tvinge oss til det, for det trenge vi. E får ikkje lov å ha dataen i senga fordi det kan vær brann farlig og det gjør at e sitte oppe heile natta. E bruka no mobilen litt da, men skal bli flinkere å ikkje se på den etter e har lagt me.

 

Syns du at du bruka Internett for mye?

 

 

 

Også har e også lært og lest på andre blogga at dem bruka å skrive hashtags så man kan lettere finne igjen bloggen:

#kjartanhessen #jagerblogg #dagensoutfit #guttemote #internett

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits