Dagens antrekk og pakka til Oslo!

Dagens antrekk:

Wemoto cardigan/knappegenser eller Ka e skal si

Hvit Mahogni T-skjorte som e kjøpte på konsert

Junk De lux, jeans

Burgunder sokka kjøpt på Topman

E har blitt sjokka opp til flere ganga i dag, fordi det e tirsdag! Det betyr at det allerede har vært ei episode av paradise e måtte se, og at uka på en måte e godt i gang. Men det som ga me den største positive overraskelsen e at det bare e 2 daga til e skal til Oslo å besøke søstern og han Trond og onkelungane mine! Så e har allerede pakka citybagen som e fikk i bursdags gave me søstern for nokken år tilbake, som e no endelig kan bruke skikkelig føle e. Ekje så ofte e bruka den her i Ålesund.

Tror den e kjøpt H&M

E det nokken som har nokke tips om Ka e kan finne på i Oslo? Fins det nokke fly museum eller nokke? E vil gjerne sjekke ut nokke som har me fly å gjør da, siden e lika det godt. Men har du nokken andre tips så kom gjerne me dem!

Skal bo litt utafor Oslo da, men vi skal et par daga inn til byen så da tenkte e å få me me litt forskjellig.

E egentlig bare glad i å sjå på fotball kampa med Aafk, men nasjonal følelsen i me sir at e må se lands kamp no, Norge mot Finland. Akkurat No e det spilt en halvtime og det e fortsatt 0-0, så e e spent på Ka det blir til slutt. Har hørt det e en kamp dei burde vinne i hvert fall.

Angående overraskelsen e snakka om i dag tidlig, så håpe e å kunne avsløre den i morra. Men e kan si såpass at e har fått min første sponsor!

6 kommentarer

Iselin Renée

29.03.2016 kl.20:41

Så fint antrekk :)

Kjartan Hessen

29.03.2016 kl.21:42

Iselin Renée: Tusen takk for det! Veldig fin blogg du har, har du designa den sjøl? E syns sånne ting e veldig vanskelig, men e har store plana da!

rune

29.03.2016 kl.21:36

hei kjartan, vet ikke om du liker tog, men det er et veldig spennende sporveismuseum på majorstuen.

rune

Kjartan Hessen

29.03.2016 kl.21:53

rune: Hei Rune. E har ikkje nokke sånn super interesse for tog, men det e jo spennende om der e sånne hurtig tog og lyn tog så tusen takk for tipset.

Garden Gamer

30.03.2016 kl.07:24

Flotte sokker. Sjekk ut de jeg kjøpte for en måneds tid siden: http://gardengamer.blogg.no/1455564549_garden_gamer_prver__k.html

Kjartan Hessen

30.03.2016 kl.10:33

Garden Gamer: tusen takk for det! Trodde e hadde kommentert tilbake her men tydeligvis ikkje, e e litt ny på ditte. Du hadde en stilig blogg som e vil følge, så e satt de som venn eller Ka det hete. Har du nokken andre tips så tar e gjerne i mot!

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits