E skjønnakje me på det motsatte kjønn!Når det virka som e begynne å forstå det, skyte du me plutselig ned og e må begynne på nytt.

Jente, eller dame, dem tenke annerledes, det e jo biologisk bevist. Men korsen kan e som mann klare å tenke likt? Må man vær jente for å forstå?

Det har vært sånn opp gjennom heile livet, at når e først føle e nærma me ei jente, så trekke ho se tilbake, eller gir et eller anna tegn på at nokke ikkje e som det burde. Sjøl syns e det virka bra, og skjønna ikkje ka som skjer. 

E e 20 år gammel og har aldri hatt en skikkelig kjærest lenge. Mudern masa, Anton, en av beste kompisane mine har fått se kjærest, og e har sjøl lyst på kjærest. E begynte å snakke med ei no for litt siden, men så plutselig skjedde det samme som før. Alt blei stille. Og søstra mi, som jo e ei dame, har sagt at man ikkje skal mase heile tida for det blir bare slitsomt. Ellers syns e at e snill med jente, og prøva å bli skikkelig kjent med dei. Men no e det altså sånn at ho har begynt å bli litt mer stille. Da blir e frustrert, og faktisk litt lei me. Ikkje fordi e e forelska eller nokke, for det kan man vel ikkje vær etter så kort tid. Men fordi e ikkje vet ka e skal gjør. E vetsje om ho e sur, eller om ho e opptatt og har mye å gjør, eller om det e e som gjør nokke feil. 

Her inne i ditte universe tror e det e mange som har komt se lenger enn me både i live og det på å forstå dame, og her e andre dame også som kanskje kan hjelpe me til å bli litt flinkere. 

E vil ikkje si nokke om ken det e e har et litt ekstra godt øye til. For å skåne den andre personen, tilfelle det bare e e som har disse tankane, eller kan tenke disse tankane. Det e jo lov å tenke, uansett om man e aleine om tanken eller om den deles med den andre personen eller nokken andre.

Sånn som e kjente det på kroppen følte e i hvert fall at vi begge tenkte på det, men så plutselig har det virka som dei tankane forsvant. Det kan jo bare vær e tenke for mye og at vi kommer til å begynne å prate litt mer igjen og bli bedre kjent, men e vil ikkje risikere at ditte e min egen grunn og derfor vil e finne ut av kor det gikk galt og kor det stoppa, til det kanskje blir en neste gang, og e vil ikkje ta den diskusjonen med mudern, det blir ikkje bra for nokken av oss.

Så korsen kan e finne ut om ho e sur? Skal man spør rett ut om ho ikkje lika me? Korsen kan man lære se å forstå se på det motsatte kjønn?

 

Sette pris på alle svar og tips, sånn e kan be arbeide dem og prøve å bruke dem, men e tror også at det e viktig å huske å vær se sjøl uansett, viss ikkje e ikkje det ekte.


Da fikk e letta litt på hjerte angående ditte, og e beklaga om det høres sutrete ut, for det ekje e. E e rett og slett bare nysjerri, og vil lære mer om damene fra Venus, når vi menn e fra Mars.

E har sett andre bloggera skrive at dei har overraskalsa, og det har e også, og det vil e komme med seinere når det e skikkelig på plass, men e tror det blir bra for både me og dokke!

Ha en fin tirsdag, håpe ikkje hverdagen har blitt for tøff om du måtte jobbe igjen! Det e e glad e ikkje må etter at e va oppe så lenge etter at e va på kino i går og såg den nye filmen om Batman vs Supermann som du kan lese ka e syns om i forrige innlegg!
 

6 kommentarer

rune

29.03.2016 kl.12:25

Hei kjartan, alltid fint å lese på bloggen din, du tar opp mye relevant. Nå har jeg kanskje noen flere år på baken enn deg, men sier meg enig i at kvinner kan være vanskelig å forstå seg på jeg har for eksempel nettopp kommet ut av et ekteskap . Jeg er kanskje ikke den beste til å gi råd, men av og til må man være litt "slem". kvinner vil ha litt bad boy tror jeg. Spent på å høre hva andre sier

Stå på kjartan

Kjartan Hessen

29.03.2016 kl.13:02

rune: Tusen takk for det Rune. Dumt å høre med ekte skapet ditt, håpe det går bra me de. Ja, e har hørt ditta med bad boy, men e skjønna ikkje koffor det e sånn. Det e no vel bedre å ha en som e snill, kreativ og morsom å værlame? Det e som du sir, dem e vanskelig å forstå se på.

Anton

29.03.2016 kl.16:51

jentene likake å snakke om top gun og jager fly! Det beste rådet e kan gi det, e å se mange jentefilma som "bring it on" og "brides maides". Dei kan relatere seg til dem filmane, og du får masse inside information om ka jente lika

Kjartan Hessen

29.03.2016 kl.17:28

Anton: e har sett bring IT on, og syns no at det e greie filma. Føle ikkje at e lærte så mye, men kanskje e må se den andre du nevnte Åsså. E det du Anton Vågnes?

Anton

29.03.2016 kl.18:05

E hete ikke Vågnes til etternavn nei :P Å e hakke tenkt å si de heller! :D

Men serr du må snakke om jenteting å være mer fremmpå.

Hadde e vært de hadde e sagt mer sånn "du e sykt deilig" eller nåkke..

Hvis du e får snill blir du bare friendzona å de vikke du. Du må være mer intrisert i dem på en sexuell måte!

Kjartan Hessen

29.03.2016 kl.18:42

Anton: OK, trodde kanskje du va en e kjente. E kalla no jente fine ting, men takk for tipset, skal tenke mer over det neste gang e prata med ei jente.

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits