Batman vs Superman - Dawn of justice!

E tok bilde under filmen så e slapp å søke opp nokke

Drømmen e jo å kunne vær supermann, men det skjønna alle e umulig. Han e fra en Anna verden, og e en fantasifigur.

Batman e en jævla kul type som bare e en vanlig mann med et godt hjerte og heilt sinnsjukt mye feite bila og fly og sånn!

Kordan går det da når disse to skal kjempe mot hverandre?

E har ikkje planer om å avsløre filmen, for det hadde ikkje vært spesielt snillt. Men det e kan si e at det va en veldig actionfylt film, og e syns det va mye bra skuespill. Spesielt han som spilla Lex Luthor syns e gjor en ekkelt bra karakter. Litt sånn som jokeren egentlig.

Det va Åsså en film med nokken sånne gode setninge som va morsomme, men heldigvis ikkje så mange at det ødelag seriøsiteten og actionen i filmen.

E har lest at folk syns det va en overdreve film, og etter å ha sett den kan e faktisk forstå Ka folk meina. Sjøl i et sånt univers blei det faktisk litt for urealistisk til tider, men e likte utrolig godt når e skjønte Ka som hadde skjedd og koffor dei faktisk skulle ta hverandre.

E tror også at enkelte kan bli litt skremt av dinne filmen nokken ganga, for det va et par ganga mudern hoppa i stolen!

Alt i alt syns e på ingen måte dei 2 og en halv timane va bortkasta, heller motsatt. Men det tok litt tid før det tok skikkelig av, som å sjå Batman kjøre flyet fortere enn laser stråla!

Under filmen tenkte e at e skulle vær kritisk med terning kast, men for å si det rett ut kom det en skikkelig sexy overraskelse på slutten!

Anbefales å ta turen, terning kast 5

Har du sett, eller skal se den og ka syns eller tror du om filmen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits