Barbering neden til og sex!

Bilde fant e her når e googla shave penis 

Skall, skal ikkje? E tror det e stor forskjell om man e jente eller gutt. I dag har e lest litt på andre blogga, og spesielt to innlegg på Pierre som vant Paradise i fjor sin blogg fikk me til å spør me spørsmåla. Første spørsmålet e lure på e koffor det e så mye snakk om sex, og koffor det har blitt så viktig? Uansett om man har kjærest eller ikkje, så e det det på en måte det handla om! Korsen man skal gjør det, ken man skal ha med, og ikkje minst kor mange. E vil ikkje fortelle kor mange e har hatt det med, men e tror iallfall at det e mange andre ting man kan gjør med jente som e like gøy og som kan bety like mye. E trodde det bare handla om å vise at man va glad i den andre personen, og at man har det morsomt i lag. Og, når begge e klar for det, at man laga unge og blir foreldre. For e ekje heilt tett, e skjønna Ka sex betyr egentlig - bare ikkje i dagens samfunn.En Anna ting e la merke til, va nettopp ditte med intim barbering. Skal man det? Eller ikkje? Det har vært et spørsmål e har både lurt på og måtte forholde me til siden videregående. Det virka på me som jente MÅ, men det e jo naturlig at ei kvinne også har fått hår neden til når ho blir voksen, på samme måte som vi guttane. E skjønna ikkje korsen det påvirka andre enn den jenta eller gutten sjøl, egentlig. Med gutta virka ikkje det like viktig, men kanskje at det betyr at man har mye sex. Lars som e gikk på skole me på borgund, han sa "det vokser ikkje gress på ei racerbane", og det må no vel bety at det går fort der nede med han da, og kanskje at der e mange på en gang på samme måte som på ei racerbane. Andre sa til me at e som va så interessert i jagerfly burde hatt ei flystripe. Men e skjønna ikkje korsen e kunne klart å lage til det.Og det e no en siste ting, korsen skal man gjør det da egentlig? Hvis e barbera me, så kan e av og til blø litt, og det har e ikkje lyst til der nede, det e jo sikkert farlig. Der vil e tro det e enklere for det motsatte kjønn, som ikkje har så mange klumpa og kula og sånt da, der e jo det bare rett på en måte. Nei, e vil ikkje fortelle nokke om Ka e gjør der heller, men e syns det e vanskelig å vite Ka som e rett og ikkje i forhold til samfunnet i dag som bare handla om å ha sex, og e syns rett og slett at det må vær opp til den personen sjøl, og kanskje hvis man har kjærest så kan den andre også si Ka han eller ho meina, for da skal jo man ha sex etter hvert også. Ka syns du om sex fokuset og intim barbering? Du trenge ikkje svare på Ka du gjør, men e vil gjerne høre meininga di om temaet!

2 kommentarer

Mara

27.03.2016 kl.21:33

Hei :) Jeg er voksen dame, men kan jo kommentere. Jeg liker IKKE menn som er barberte. Jeg er ferdig med barn :) Men det er mitt syn, flere av mine veninner vil ha barbert herremann :)

Kjartan Hessen

28.03.2016 kl.08:33

Mara: Hei Mara! Klart du kan, e antar det e nokke som påvirke de også. E tror det e mange forskjellige meininge om ditte, men e e enig me de. Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits