Inkluderende univers!

Det e litt nytt for me ditte, og det ekje alt e forstår. Sakte men sikkert kommer e inni det og e føle e har blitt godt mottatt her inne på blogg.no. Det e flere som har kommentert og engasjert se, og i dag så e også at e hadde fått disse 5 følgerane:Linn Therese Dagsland, Blognorway, Morogdatterhobbyglede, sparingblogg og Helena Westergren. Du kan no sjekke dem ut!

E sette stor pris på at det e har på hjertet blir lest, og at folk e så støttende her inne, sjøl om man også kan bli peppra som en Thunderbolt bak fiendens linje av enkelte andre - veldig ofte anonyme.

 

I dag trodde e at e hadde sove lenge, men mudern fortalte at klokka hadde stilt se en time frem i natt så klokka e egentlig det samme no som den va til samme tid i går. Det e regn også i Ålesund, så e vetsje om det blir så mye å finne på i dag, så e tror e skal spille litt data eller se en film. Ofte været sette en liten stopper for det å komme se ut. E syns dinne påska nesten har vart litt for lenge e, med tanke på at det e fri i morra også, ekje det?

 

E har jo mye fri generelt, men det e veldig kjekt at folk e hjemme og sånt da. Søstern drar tilbake til Oslo i kveld, men e skal besøke dei neste helg så det gleda e me til.

 

Vi får se Ka dagen bringe, ditte e i hvert fall det e skal ha på me:

Genser med fula på, fra Korrupt

 

Militærgrønn bukse, fra NN07

 

Brune sko, fra Clae

 

Håpe været blir litt bedre så e kan ta me ei stripe i verdens vakreste by, men uansett om det e regn eller sol kan man vær med gjennom dagen på Snapchaten min kjartanhessen

2 kommentarer

Iris

27.03.2016 kl.17:09

Hei jeg bare lurer på en ting.

Hvis du ikke skal være ute i dag men bare inn å se en film å spille data, hvorfor har du da med sko på outfitbilde ditt? Pleier du å ha på sko inne eller tok du de bare med for å vise ?

Savner at du tar med boksershorts og t-skjorte. Du har jo tatt med sokker før?

Hilsen hemmelig beundrer.

PS: Jeg syns du har kul klestil.

Kjartan Hessen

27.03.2016 kl.17:59

Iris: Hei, e tok dei egentlig bare med for å vise dem ja, men e va faktisk en liten tur ute i fjøra når sola viste se. T-skjorta i dag va bare ei vanlig hvit ei så tenkte det ikkje gjor nokke. E kan begynne å ta dem med også. Tusen takk for det!

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits