Løvenes konge og Kjeppa i hjule!

E satt og switcha på TV-en i ste og kom plutselig Over Disney Chanel. En kanal e egentlig ikkje ser nokke på,'men i dag så e at det va løvenes konge, en ny film! Brøler igjen eller nokke tror e den hete.

Bilde tok e når e så filmen.

Det va ikkje som å se den gode gamle da, med han Skar, som e syns e utrolig kul. Men den va ganske bra laga. tror det skal vær en serie da, og at ditta va ei første episode som va litt lenger enn dei andre, for å liksom sette i gang serien som begynne i april. Så det va litt for lite action for me enn så lenge, men e tror e skal følge med på serien.

I dag va det også nokken som putta Kjeppa i hjule på me, og det va en som lata som han kjente me for å bli kjent med nokken, men han va ikkje snill mot verken me eller den andre personen. E skal ikkje si nokke mer om Ka som skjedde, eller ken det va, men sånne ting syns e e jævla irriterende go dårlig gjort, rett og slett. Har du nokken gang blitt brukt til for del for nokken andre?

Her e forresten det e hadde på me i dag:

Svarte sko fra Swims

Grå cord aktig bukse fra wemoto

Lys beige varm genser fra Suit

Ellers må e bare si at e ikkje har vært spesielt aktiv på Snapchat kjartanhessen , men det e fordi e e ganske så forkjøla og sjuk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits