Påskekrim og mystiske damer!

Rundt frokostbordet i dag stod den velkjente melkekartongen, og e elska at der e påskekrim i påska! E får ikkje svaret på om e har rett eller ikkje før i kveld tror e, men e tippa det va ho programlederen.

Ken tror du det e?

Bildet henta e fra den sida der e registra svaret.

 

Men enda mer mystisk va det at e fikk en live-telefon på Snapchat av disse to jentene som kalla se Armybitcha og Cathrine:

Dei ville se me, og det fikk dei, men det va veldig mørkt og e har jo ikkje så lyst å vise me heller, for det har ikkje så mye å si korsen e ser ut i sammenheng med Ka e skrive her da.

E syns dei va både fin og snill, og ho eine hadde vært i militæret. Ho sa ingenting om kor ho va da, men kanskje e blir bedre kjent med dei etter hvert. Dei ville i hvert fall at e skulle skrive at sei vs bitchene mine, men så vidt e vet e ikkje det bare positivt, så e vil heller si dem e mine nyeste venna, og det e jo kjekt. E trodde kanskje bildet va fra en fest men dei sa det va en heilt vanlig dag. Dei e ikke lesbiske heller, bare glad i hverandre.

Følg me gjerne på snapchat du åsså om du har lyst, e hete kjartanhessen

Sjøl e e fortsatt sjuk, og har egentlig bare blitt tettere, og e sleit egentlig med å sove fordi e hosta og nøys heile tida!

Håpe e blir bedre, det har vært ei kjip påske hittil reint helse messing i hvert fall.

4 kommentarer

Felix Baldauf

26.03.2016 kl.12:13

Morsomt å lese! God bedring btw! Håper du lykkes på veien til å bli jagerflypilot, gjelder bare å ha trua og leve deretter, så er du der før du vet ordet av det! God påske!

Kjartan Hessen

26.03.2016 kl.12:31

Felix Baldauf: kult at du tok tida til å lese på bloggen min, vil tro du e en ganske opptatt fyr. Tusen takk for det, e gir ikkje opp før e e et med skyene! God påske!!

Tor Egil

27.03.2016 kl.21:57

Trur det er Cathy Cat som er juksemaker

Kjartan Hessen

28.03.2016 kl.08:35

Tor Egil: E sendte melding til Tine for e blei så nysgjerrig, og e hadde feil. Det va Cathy cat! Når programlederen flørta med han fotballgrisen tok ho lim i eggekartongen, også under løpe kan man se at ho har hånna nedi jakka til ho mat bloggeren! Så du har heilt rett, bra tippa.

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits