E e for snill!

E blei fascinert når e leste blogginnlegget til Anne K ( Du kan lese det her )

Bildet e henta fra bloggen hinna.

 

E det virkelig sånn det e? At vi gutta skal velge jente som e crazy og sånn? Og e det det vi egentlig vil ha? E for min del har ikkje fasit svaret, for e vil egentlig bare ha ei dame e. Lei av å vær singel.

Men e blir jo litt skremt, om man må ut i fra utseende finne se ei dame, sånn at ikkje e blir for fin for ho, eller ho for fin for me. E vet jo at e ikkje e e Orlando Bloom som spilla legolas liksom, men e syns no sjøl e har mye spennende å komme me, og e tror e e morsom å vær la med. Ekje det nok til at e kan finne nokken? Har vi blitt så utseende fokusert at det e det eineste vi dømme for? Sjøl så syns no e det e bra om dama e fin, men det e no egentlig viktigere for me at vi kan snakke sammens og ha det gøy i lag.

Blomster eller ikkje e vel heller ikkje nokke som bestemme heilt korsen personen e. E tror ikkje nødvendigvis at min stil passa me som person egentlig, så der kan jo man ta feil. E gidde forresten ikke legge IT nokke outfitt post i dag, for e har bare vært sjuk og hatt Devold ull undertøy.

Sjøltilliten min e ikkje allverden, men den blir på ingen måte bedre av å lese et sånt innlegg. Ka tenke jentene om oss da? Faen, det e så vanskelig å forstå se på!

E kjenne me i hvert fall ikkje igjen i det Anne K skrive, og e tror rett og slett e fortsatt e singel fordi e e for snill. E blir lett interessert og betatt i ei jente, men e vil det skal ligge mer bak det enn som så hvis vi skal bli kjæresta. Da vil e introdusere ho for mudern og søsteren, og han Anton og han Kris. Det e litt viktig for me at ho lika dem også som betyr mye for me. Også håpe no e at vi har litt av samme interessene, sjøl om man ikkje må det da, e tror det går an med begge dele. Også ville e blitt skikkelig kjent med ho, før vi blei offentlig kjæresta på Facebook og sånne ting.

E syns det høres vanskelig ut å få til nokke sånt med ei jente som Anne K, som virka som ho lika veldig godt å feste heile tida, og at det skal skje nokke full fart heile tida. E syns det skal gå an å ta det med ro også e, også kan man heller få fart på det når man kommer opp i et jagerfly.

Nei, ikkje stygt meint, men e håpe ikkje at e finne ei som har sånne meininge, det tror e blir vanskelig å forstå, og e syns dame e vanskelig å forstå se på i utgangspunktet.

 

Men til dokke damene: korsen syns du gutta skal vær?

6 kommentarer

BLOG NORWAY

25.03.2016 kl.21:10

Hei! Utrolig fin blogg du har! Har blitt fast leser! Jeg har nettopp startet min egen, sjekk den gjerne ut hihi :-) Er helt enig med deg!

Kjartan Hessen

26.03.2016 kl.09:55

BLOG NORWAY: Så utroli kjekt! Ser at vi skrive litt om samme tinga også, så det e jo litt rat, men e tror det e veldig bra! Skal legge igjen en kommentar e også, også får du ha ei fin påske.

JULIE WINGE

25.03.2016 kl.21:24

Herlig innlegg Kjartan!

Kjartan Hessen

26.03.2016 kl.09:55

JULIE WINGE: Tusen takk for det, e føle det e lurt å bruke bloggen til å skrive litt viktige ting også, men e meina ikkje å henge ut ho Anne K eller nokken andre. e bare lure på korsen folk tenke, både gutta og jente.

JULIE WINGE

26.03.2016 kl.10:05

Ja, jeg skjønte det. Jeg tror ikke det er så mange som tenker som henne. For min del tenner jeg på hjernen. Jeg tror mange gjør det. Også er det jo dette med at man aldri møter noen når man prøver, de dukker opp ved tilfeldigheter. Det har vært en sannhet i mitt liv. Rart det der..

Kjartan Hessen

26.03.2016 kl.11:31

JULIE WINGE: Det e e enig i. Også syns e det viktig å bli kjent med dama først, før man eventuelt går videre. Ja, e må kanskje slutte å leite e da!

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits