Mahogni konsert!

Det e nokken som har sagt at dei ikkje heilt forstår koffor e har begynt å blogge, og at dei ikkje syns det e interessant. E har lest me opp på andre blogga her inne også, og forstått at sånne ting og kommentara må man bare regne med. E vil bare hjelpe andre som kanskje har samme drøm som me, men det betyr ikkje at alt skal handle om at e vil bli jagerflypilot heller!

I kveld skal e og han Kris på mahogni konsert. Det e et Ålesundsband som spilla reggae musikk, så det blir sikkert liv det. Reggae kulturen e jo veldig spesiell og inspirerende. Verden e jo blitt veldig materialistisk og vanskelig, så da passa det med litt budskap rett fra hjertet mens man speida litt etter dame. Det e jo tross alt skjærtorsdag og påske, så e tror det e ganske fullt av dame på terminalen i kveld. Det e det utestedet e skal på hete. Du kan no enten si hei til me der, eller så kan du følge me på ka som skjer på Snapchat kjartanhessen.

til slutt legge e me en sang fra mahogni som du kan høre på: Også ka e skal ha på me i kveld:

Jakke fra Adidas

Pique fra Matinique

Jeans fra Junk De lux

yndlingssokkane mine fra Polar co

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits