E har ikkje mange venna, men få gode!Skjorte: Ruta Cityfellaz skjorte

Bukse: Slimfit jeans fra H&M 

Også hadde e på me støvla og ei regnjakke, men det blei så vått e måtte henge det opp til tørk og kunne ikkje ta bilde av det.

Ditte e det e har hatt på me i dag mens vi va ute på bølgene blå, uten å få en eineste fisk. Han Anton hadde et par på kroken sa han, men vi fikk aldri nokken oppi snekka. Så når e kom hjem blei ikkje det heilt skikkelig fiskemiddag på ho mamma som e hadde lovt ho, men e fant nokke fiskepinna, også kokte ho mamma ris når ho kom hjem, også dynka e det med ketchup - så det blei no en god middag i dag også!

Men, e vil ikkje bare prate om enkle ting om e kan kalle det det på dinne bloggen, for e en person som meina utrolig mye, og tenke heile tida. Derfor vil ededikere  ditte innlegget til an Anton og han Kris, mine to bestevenna.

I dag når e og han Anton va ute og fiska så hadde vi det kjekt sjøl om det va litt surt og kaldt. Og det e fordi vi e gode venna, som forstår hverandre og som har det kjekt sammens. E har faktisk aldri vært veldig populær, men heller ikkje upopulær da, men e har aldri hatt drøsse vis med venna. Før når e gikk på skolen så prata jo e me folka i klassen og andre klassa, men med åra så har jo folk flytta vekk og sånn også, så det kan jo vær en av grunnane. 

E tenke ofte på nettopp ditte med venna, og egentlig kor fornøyd e e med mine. E har ikkje mange, men dei få e har e veldig gode venna. E e ganske mye la me dei, og vi finne på ting vi lika. Han Kris har også en drøm om å komme i Forsvaret som fallskjermjeger, og vi drive og kødda en del om at e skal styre flyet han skal hoppe fra. E tror e hadde klart me godt i militæret. E ser godt og har en utrolig reaksjonsevne. E e heller ikkje kjent for å gi me. Så om e og han Kris hadde vært inne samtidig tror e vi hadde vært uslåselig! 

Anton har e vel egentlig kjent heile live tror e, og han e utrolig gøy å værla me. Vi leika en del ridder og drage rundt om i skogane før når vi va liten, men det e vi blitt for gammel til no. Vi har vel like stor interesse for ildsprutende draga den dag i dag som da, men vi leika det bare ikkje lenger. Vi får dosen vår via filma, spill og andre ting vi finne frem. Han Anton e også veldig flink å ta kontakt, sånn at vi kan finne på ting ofte!

Kris blei e kjent med når vi gikk på TaeKwondo i lag. Vi skjønte vel begge to at ditta ikkje va heilt vår greie, og vi va vel like dårlig begge to, men det vil på ingen måte si at vi e dårlig å slåss, for vi har leikeslosst en del opp i gjennom åra. Han jobba som elektriker, så av og til har han litt lange daga eller seine daga, kommer an på ka folk må ha hjelp til, men han e en god kompis som e åsså henge mye med. Han har faktisk fått se kjærest også, og ho Cecilie også e ei kjempe kjekk jente.

E vet om flere som klaga over at dem ikke har mange venna, men e tror det e viktigere å tenke over ka man har i steden for det man ikke har. E har også mudern som gjør alt for me, og ho e også på en måte min venn. Først og fremst mor mi da, men e kan jo værla me ho også å se på TV og sånt for eksempel. Søsteren bor i Oslo, så ho e ikke e så mye med uten om når ho e hjemme på besøk. Men ho e no opptatt med sitt ho. 

Ellers har e også mange venna på ulike forum og sånne ting, for man må ikkje henge med dei på ekte heller for at man kan kalle dei venna.Ditte bildet fant e på google, og har lånt det fra: http://www.misawa.af.mil/news/story.asp?id=123460975

Og uansett kor dei e, eller kor mange det e, så e det viktigste at dem e gode venna man har felles interesse med og at man støtta dem i tykt og tynt!

2 kommentarer

eveliin

22.03.2016 kl.20:01

så fint antrekk :D viktig med gode venner. bedre og ha få og gode enn mange og falske. <3 det viktigaste e at dei ser deg og du føler deg er glad i deg og at dem er snille med deg. og at dere føler det begge veier.

Kjartan Hessen

22.03.2016 kl.22:21

eveliin: Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi e tydeligvis på bølgelengde og samme side når det gjelde Ka vi legge i et godt vennskap. E tar me en tur innom bloggen din også!

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits