Sol og Borgundfjordfiske!

Det e me me som det sikkert e me de, alle daga e ikkje like spennendes, så derfor må e prøve å finne ting å gjør på. I dag så e at det va mange båta ute på sjøen her i Ålesund, og siden han Anton har tatt se påskefri fra jobben, så tenkte vi at vi skulle ta snekka til faren hanna ut å få nokke fisk. E fikk faktisk litt konkurranse instinkt når e leste om en 11-åring som fikk den største fisken, for e vil få større! Det kan du lese mer om her.

Borgundfjordfiske e det det hete her i Ålesund no i disse tide når torsken begynne å bite på, og det foregår i hovedsak i Borgundfjorden, men også i Hessafjorden og e vet at det også tidligere har blitt lagt ut garn her nede i sjøen i Steinvågen!

Sola skinne her i byen, men det e jækla kaldt her fordiom, men e skal i hvert fall klare å fiske middag til mudern, så da tenke e ho blir glad!

Og enda et spørsmål e håpe du vil svare på: Ka du gjør på når du har fri?


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits