Ræva blues mandag!

Hallo!E vet e e litt treig å oppdatere med innlegg på bloggen, men det e fordi e har mye å gjør av og til, også glemme e det. I dag har starta e dagen med en liten videosnutt om jagerfly.. Topp 10 i verden! Dei går heilt sinnsjukt fort, og tar nokken råe piruetta eller Ka det hete. Det ser heilt rått ut, og e håpe så inderlig at e får fingrane på et sånt ratt en gang å bare boom - eksplodere lydmuren liksom.

I dag e en innedag og e har sett både i avisa og på nav sine sider etter jobb, så e har bare hatt på me inneklær også i dag. Grunnen til at det e en blå mandag e jo fordi det gikk til helsike med Aafk på lørdag. 3-0 mot Haugesund! Jækla dårlig, og e skjønna godt at kaptein Bjørn Helge Riise va forbanna, for dei såg Ut som en gjeng late dovendyr til tider. Men likevel, som e bruka å si når alt håp e ute så må man få det inn igjen i varmen, så e har kledd me i oransj og tenkt frem over, som du kan se på outfitten for dagen.

E så at mange bretta klærna for at det skulle se kulere ut, så da gjør e også det! Kom gjerne med tilbakemelding om Ka du syns både om klærna mine og måten e legge dei frem på:

Oransje Aafk hjemmedrakt

Svart Bula joggebukse, kjempe god!

Også va e ute og henta posten, og da hadde e på me Aafk hua som ho mormor har strikka,

også nokke Nike sko som e faktisk tjente me opp til å få via nokke Pepsi Max koda med gmax , så det va no veldig konge!

Etter å ha sett på dissa jagerflyfilmane i sta så blei e utrolig inspirert, så e kommer til å ta kontakt med Forsvaret i dag for å høre Ka e må gjør, så e tenkte e skulle legge ut ei lita sånn oppskrift på en måte seinere i dag! Ha en god mandag! Kjekt at du lese herno

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits