Familieselskap med stil!

Yes, da kjøre vi på med nr.2, en lovnad e en lovnad!

Etter fjellet i dag blei det sånn påskesøndag og familiemiddag med ho mormor, og det va koselige greier. Mange som e gjemme no når det e påske, så det e kult! Eine onkelen min som jobba i militæret va der også, så han prata e en del med. Han e blitt fenrik! Og han trodde at om e jobba hardt, så kunne e komme me inn i luftforsvaret! Kanskje om det blir en liten tur ut for å lufte se, så kan det vær at på dansegulvet e det enda flere damer i påska Åsså! E får tenke ut ka e eventuelt skal ha på me. For så lenge e ser bra ut, så e resten enkelt. Å prate det e jo bare å snakke om nokke det. Enten om det e hudpleieprodukt som dei lika, at dei lukta godt, musikken min eller gaming. You name IT. E får alltid prata me jente, men e slite litt med å ta det videre. E lese litt the game, ei bok som handla om sjekking, men e syns den virka så urealistisk.. Men e tror e skal skrive mer om sjekking og damer en Anna gang, no kan e vise at klær ikkje e et hinder for me:

 

E e foresten ikkje så god på å ta sånne outfitt bilde ser e .. Men e skal gjør litt mer research for å få til det bedre frem over!

Marineblå skjorte fra Tiger

Grå dressbukse fra HM

Brune sko. E hadde tatt dressko om vi skulle ha på oss sko inne, men det hadde ikkje vi.

I morra har e egentlig ingen plana, så man får Vel bare se Ka dagen bringe tenke e!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits