Kom tilbake pappa!

Hallo i kveldinga. E beklaga veldig at e ikkje har fått lagt ut nokke i dag, men e holder det e lova, og e legge ut to innlegg på rappen no!

I dag har e vært på stranda fjellet, et skisenter her på Sunnmøre, kor e og han Kris hadde planer om å ha det jækla gøy og kanskje få vist oss frem litt om der va nokke boarderbabes. Kris fikk snakka med nokken inne på paviljongen, men akkurat da va e å kjøpte me en kakao, så det fikk ikkje e me me. Men han sa det i hvert fall etterpå da, og e tror ikkje at han lyge. Men uansett, Kris tok en del frekke spins, mens e syns føret va litt for slushy til at e kunne dra på me nokke flips and turns. Det får heller bli neste gang. Pluss at e må ærlig innrømme at e va litt prega heile turen. For det va e, kompisen min Kris, han hete egentlig kristoffer men i gjengen kalla vi han Kris, også faren Hanna.. Og e har aldri hatt en far. E meina ikkje å sutre no, men dinne bloggen e jo på en måte som ei åpen dagbok alle kan ta del i, og det e jo frustrerende å ikkje ha møtt faren sin. Mamma sir det e like så greit, ikkje at han va nokke slem eller nokke, men at når han valgte å stikke av fra me og søstern og ho mamma så kan han bare ha det så godt! Men tenk da.. Om kanskje han e jagerflypilot? Kanskje e det derfor den drømmen står så sterkt i me? Kanskje e har det i blodet, genene og sjela mi? Man kan aldri vite..

E må no ærlig si at e håpe e en gang treffe han, eller at han kommer tilbake. Og da håpe e at han e e kul pappa, og at han sir unnskyld til ho mamma og me og søstern... Og til alle som lese bloggen min som e pappa eller mamma sjøl, ta vare på ungane dokka - ta dei med på mye moro og lær dei mange ting!

Har sett på andre blogga at dei ofte stille et spørsmål på slutten for å få mer aktivitet, så e tenkte e skulle prøve på det..

Hvordan er ditt forhold til familien?

2 kommentarer

rune

20.03.2016 kl.21:53

Hei det var trist å høre om pappaen din, stå på videre Kjartan. Jeg har en pappa og en mamma

Kjartan Hessen

21.03.2016 kl.09:51

rune: Tusen takk for om tanken rune, det har no gått bra i 20 år, så det går nok bra frem over også. Skal sies at han ikkje har vært slem mot oss på nokken måte, men e vet egentlig ikkje så mye heller. Mudern vil ikkje snakke om det så ofte. Ta godt vare på dei, begge to :) Ha ei god uke!

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits