Hayya!

Hallo! Litt sein oppdatering i dag, men det e fordi e har vært litt opptatt, for e, Anton og Kris har vært på kino og sett Kung Fu Panda 3! En ganske kul film egentlig, og morsom va den også. Litt irriterende med småunga som grein og sånt da, men det va bare å si fra til foreldra det så gikk det fint.

Det e likte ekstra godt, va at man kan faktisk lære mer enn bare Kung fu-spark og sånne ting, fordi det e så god moral eller Ka det hete.. Det handla om at man må lære å vær se sjøl, og at man har mye å bidra med, og trenge ikkje vær nokken andre! Og også at om man får for mye av det gode, så smelle det, og blir rett og slett for mye generelt.. Så han Kai han døde.. Beklaga om det blei en spoiler! Alt i alt vil e gi terningkast 4, for e syns kanskje den va litt for barnslig for me.. Kunne vært litt mer action!

I kveld skal kanskje e og han Anton og han Kris ut en liten tur.. Og da blir det vel på smutten som det kalles, eller Jugend bar.. Kanskje vi sees om du e i Ålesund?

Uansett, no e det Aafk-fotballkamp og dei ligge under 1-0! Håpe dem klare å snu det, og håpe John Arne Riise kommer inn på å banka inn et heilt sinnsjukt mål for å sette standarden i tangodrakta!!

Seinere legge e ut Ka e hadde på me i dag også, så stay tund som dei sir på engelsk!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits