Kvisefjes suge!

Hallo!

Håpe du har hatt en fin fredag du som lese ditte, og at du e steika klar for helg. Det e gøy da, når det skjer litt ekstra. For min egen del har det vært rolig da.. Som e skreiv tidligere i dag har e vært på helgahandel, og vi spiste lunsj på kjøpesenter også. Pølse og chips! MMMM. Så no sitte e og mudern å bare spise smågodt og ser på idol. E syns egentlig ikkje dei e så flinke.. Men dei e no modig, som står der foran heile Norge.. Og e tenkte e skulle bare putte den ballen død, som man sir.. For nokken har spurt me koffor e legge ut klærna mine på gulvet og ikkje bare har dei på me.. Det e det flere grunna til. E har sett og lest på andre blogga, at det e mest oversiktlig og best å legge dem frem på den måten.. Pluss, at e e, for å si det rett ut, et skikkelig pizzatryne no for tida.. E har bestilt nokke veldig bra kvisemiddel fra EBay, fra Nord Korea.. Men e har ikkje fått det enda.. E blir sur om e har blitt lurt, for det kosta mye, og va en del av bursdagsgava mi i fjor fra ho tante.. Ho e hudpleiedame, så ho ville hjelpe.

E har også Snapchat om du vil følge me der! Da får man på en måte me og bloggen litt sånn behind the scines da, og det e jo litt kult! E hete kjartanhessen på snapen, så bare legg me til! Fått mange hyggelige tilbakemeldinge, og nokken nysgjerrige jente som vil se me, men det får dokke kanskje seinere! Også ryktes det at det va en svenske som ikkje syns e va nokke spennende, men det skjønna e når dei e så dårlig på ski og snakka som om dei e lei se heile tida...

Anyways, i morra e det Aafk-kamp også skal e og naboen sette opp trampolina, for no begynne det å bli vær og vår i åleby!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits