Helgahandel!

God morgen godt folk, no e det ikkje lenge til helg! E har no helg heile tida siden e e arbeidsløs, men skal bli kjekt at dei rundt me også får det, så kanskje e og han Anton kan se en god film eller kanskje stikke på Jugend bar her i Ålesund og ta nokken halvlitera med pils! En ting e i hvert fall steike sikkert - e skal spise smågodt! Det e heilt sjuke prisa på smågodt no, og man får 30 krone for en liter med smågodt no! Det skal e handle på Moa. Det største kjøpesenteret vi har i Ålesund. Eller det e egentlig flere da, men det e på en måte et område som hete Moa.

E og mamma skal en tur for å storhandle til påske, og kanskje e skal kjøpe med et sånt avansert puslespill av et jagerfly.. Det e både kjekt, og faktisk veldig utfordrende, så man blir smartere av det!

Ellers har e bestemt me for at e kommer til å oppdatere bloggen min 2 ganga daglig, sånn at den ikkje tar heilt over verdenen min.. e får ikkje lov å sitte så mye på dataen heller, og e vil ikkje bruke opp spilletid til å blogge liksom.. Mamma sir e sitte for mye med dataen, og at det ekje nokke hvilehjem e bor i så e må finne på andre ting.. og ikkje minst stressa ho me me at me finne me en jobb.. men e vil jo bare bli jagerflypilot.. så e tenkte e skulle ringe forsvaret for å høre i neste uke ka e må gjør, dei har vel kontroll på ditta..

Her e det e skal ha på me i dag:

Fra toppen:

Svindyr genser fra Polo, Ralph Lauren som e fikk i julegave

Ei burgunder skjorte av nokke slag

Bukse fra H&M - veldig god og mye stretsj i!

Svart og hvitt og brunt fletta belte fra Modo

Grå reebok sko, kjøpt på High Speed Sports (R.I.P kul butikk)

Ha en fin fredag og heia Aafk!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits