Mote mote mote!

God kveld godtfolk! 

I dag har e hjulpe han onkel Rolf å pusse opp, og har vært på Bingsa som avfallsplassen i Ålesund hete, og kasta masse greier.. Det elska e! Man kan bare knuse det nedi liksom, og frigjør alt sinne og alle bekymringe.. E hadde på med joggebukse og ei litt gammel ninja turtles t-skjorte når e jobba, for e har vokst litt i fra det, så det ekje så farlig om den hadde blitt ødelagt. Men den blei jo ikkje det da, så det va jo greit det også. 

 

Før det, så hadde e på me vanlige klær. E elska klær fra naboane våra med potete i halsen, nemlig Danmark. Der tørr dem virkelig mye.. E har sett på mange andre blogga at man skal legge ut OOTD (outfiten of the day) så da gjør e også det!e starta på toppen:

Genser fra HAN KØBENHAVN

Daniel Wellington klokke

Bukse fra Rascals 

Sko fra Swims (norske, jee)

Og sjøl om sola har vist se litt i det siste så kan det bite godt, så da har e dinne Levis jakka e har arva fra han onkel!

Ha en bra kveld videre, så leses vi når e skrive

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits