Litt fart i helgemusikken!

God palmetorsdag alle sammen!

Snart påske, og det blir vel en shaker eller to på dinne karen i hvert fall, hehe.. E blei så oppslukt i en dokumentar om pyromane e satt og så på i går, at e glemte heilt å legge ut sangene. For e fikk det til til slutt, ditta med å ta over fra CD til data igjen.. Det e bare å sette den inni også rippe den.. det hete det, at man på en måte tar neglane også skrapa man ut innholdet da, eller ka e skal si.. 

Litt om låtene:

E har laga musikk i nærmere 5 år, og konsentrera med om å sette fyr på dansegulva rundt om i verden.. det har blitt mest her hjemme da, eller på stua til han Anton, beste kompisen min, for faren hanna har et heilt sjukt anlegg som kosta sikket mange hundre kronene!

vOUhbRD0nVc


E måtte lage to sanga, fordi det Betsson drog dinna signeringa med han Riise så jækla langt ut, at e ikkje visste om e skulle lage en der han va med på Aafk-laget eller ei.. men så blei vel alle fornøyde til slutt! Betsson som sikkert fikk avisene til å skrive om dem i flere uke på nett, og Riise som fikk komme tilbake til der det heile starta.. Begge sangane e det mye trøkk i, og budskapet e at Aafk rula alle andre fotballag i tippeligaserien, og kommer til å vinne mot alle - Spesielt Haugesund no borte til helga! HEIA AA, HEIA AA, HEIA AAFK! 

Inntil videre får du ha sjallabaisen på de, og ha en fin dag!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits