No tørr e!

Shallabaisen!

E har i 5 år hatt lyst å lage blogg, men aldri turt.. Ka vil folk si om me? Ka skal e skrive om? Skal e legge ut antrekka mine? Kule bilde e finne på internett? 

No har e i hvert fall tatt steget, og skal fylle dinne bloggen med sjukt mange feite ting.. det blir som en stor fatcamp heile greia! haha! Neida.. Vi får se ka som skjer, moro tror e i hvert fall at e skal ha det, og det håpe e du også får!

E ser at det e vanlig å skrive på bloggen sin ka man har gjort i løpet av en dag, men e orka ikkje å skrive i lange bane og drite ut livshistoria mi: så i korte trekk har e stått opp, spist frokost med mudern, sett litt på ringenes herre atter en konge (ynglingen), spilt litt CS også har e drømt me vekk litt.. opp i skyene.. for det e jækla fin og blå himmel i åleby i dag, og e har så lyst å bli pilot.. jagerflypilot!!

Ellers tenkte e å introdusere med sjøl litt, litt sånn som man ser på Idol og sånn når en ny deltager blir introdusert:

E hete Kjartan Hessen, e 20 år gammel, og kommer fra Steinvågen i Ålesund. E elska Aafk, og e sjuukt glad for at sesongen e i gang og at det blei 3 poeng i første serierunde!! Ellers e e glad i draga, flamma og jagerfly blant anna.. E har også begynt å få litt sansen for klær, så e kommer til å legge ut ka e har på me, sånn som mange andre bloggera.

Håpe du digga dinne bloggen sånn som me - bli med på moroa! 

Stay tuned, seinere i dag skal e legge ut ei sjukt kul låt e mixxa sammen til sesongkickoff for fotballaget Aafk! Eller, det e ikkje ei offisiell låt da.. e har sendt dei en mail og spurt om dei vil bruke den på color Line, men har ikke fått nokke svar.. enn så lenge får e og du kose oss med den. Må bare få den over fra CD til data igjen, e huska aldri korsen e gjør det! Å lage en CD fra data e enkelt, men andre veien glemme e alltid. haha, jaja, vi snakkes bloggverden. Og som e bruka å si:

Å leve i en anna verden, e fortsatt å leve!

 

6 kommentarer

WoW4lyfe

16.03.2016 kl.19:18

Skal du legge deg seint i kveld Kjartan? Flott å se deg online

Kjartan Hessen

17.03.2016 kl.12:05

WoW4lyfe: Halla! Takk for det, kjekt å vær online også.. godt å ta mot til se en gang i blant!! Blei ganske seint i går ja.. måtte jo sjå Paradise Hotell, og herregud kor gale det e.. Spre gjerne ordet om at Steinvågens store sønn har fått se blogg!

31.03.2016 kl.17:17

Hei! Har du søkt flygeropptak i forsvaret? Isåfall hadde det vært veldig kjekt å få lest om dine opplevelser og tanker rundt opptaksprøvene og tanker om karriere. Hvorfor akkurat jagerfly? Det innebærer igrunn færre timer airborne i året enn annen typer flygning, og man flyr stort sett etter instruksjoner fra en control fighter. Man suser gjerne rundt noen ganger rundt i lynets hastighet, men hvor er frihetsfølelsen når alt blir overstyrt av en control fighter?

Kjartan Hessen

31.03.2016 kl.17:34

Anonym: Hei, har tydeligvis gått glipp av å vær på sersjon, så skal komme me på det for å finne ut Ka som skjer. E fikk ei jager fly leike når e va liten, og siden det har det vel vært det e har hatt lyst til. Et svart fly med en drage på! Pluss at når e så topgun så blei det bare forsterka. E har aldri tenkt Over at det kan vær mindre air time, for e vetsje så mye om det. Veldig interessert i å lære mer om det om du kan lære me! Og når det kommer til frihets følelsen, så tror e at hastigheten blir så rå at varigheten blir nokke man tenke mindre på. Korsen du vet ditte da? E di jagerflyger???

31.03.2016 kl.19:13

Anbefaler deg å sjekke ut Univerisity of Tromsø School of Aviation

Kjartan Hessen

31.03.2016 kl.19:48

Anonym: Det skal e gjør! Tusen takk for tipset!!

Skriv en ny kommentar

Kjartan Hessen

Kjartan Hessen

20, Ålesund

Shallabais folkens, e e Kjartan Hessen*95 og kommer fra ytre bydel i Ålesund. Her kommer e til å dele litt av musikken min, interessene mine, og livet mitt generelt. Min store drøm e å en dag kunne bli jagerflypilot!! Tenk da, å kunne suse i lynets hastighet... Følg me gjerne på snapchatting: Kjartanhessen - BOOM!

Kategorier

Arkiv

hits